Sjukaste listan

Har lagt in den här listan förr men vill göra det igen så jag hittar den lättare hahaha. Helt sjuk är den! :o


Actrotomofil = Tänder på amputerade kroppsdelar.

Agalmatofil = Tänder på utställningsdockor.

Anasteemafil = Tänder på långa eller stora människor.

Apotemnfil = Tänder på tanken att mista en kroppsdel.

Axillisme = Tänder på att ha sex i armhålan.

Bisexuell = Tänder på båda könen.

Dacryfil = Tänder på att partnern gråter.

Dendrofil = Tänder på träd & växter.

Krematistofil = Tänder på att betala för sex.

Emetofil = Tänder på att spy eller bli spydd på.

Exibitionist = Tänder på att visa upp sig.

Fetischist = Tänder på ett speciellt föremål.

Formikofil = Tänder på att ha insekter kravlande på könsorganet.

Gerontofil = Tänder på gammla människor.

Heterosexuell = Tänder på motsatta könet.

Homosexuel = Tänder på samma kön.

Koprofil = Tänder på bajs.

Koprofag = Äter bajs.

Maschosist = Tänder på att bli slagen och förnedrad.

Nasofil = Tänder på näsor.

Nekrofil = Tänder på döda människor.

Oculolinctus = Tänder på att slicka partnerns ögon.

Pederast = Tänder på småpojkar.

Pedofil = Tänder på små barn.

Sacofricosis = Tänder på att onanera offentligt, utan att bli upptäckt.

Sadist = Tänder på att slå och förnedra.

Siderodromofil = Tänder på att köra tåg.

Taphefil = Tänder på att bli begravd levande.

Urofil = Tänder på kiss.

Vourerist = Tänder på att smygtitta.

Zoofil = Tänder på djur.

Teutofil = en som tänder på naziuniformer, hitler jugent, hårda tyska ord, ridpiskor och liknande saker.





Minnen!

Jag tänkte lägga in några videos från sommaren 2008, det var verkligen den bästa sommaren i hela mitt liv! Bodde i Sörby då så åkte till Bomhus varje dag och loodade med massa folk. Låter inte kul men fan va kul de va. Saknar när jag, Eddy och Hiller var så nära.. :)













Dag 19 – Detta ångrar jag.

Jag är faktiskt inte en sån person som tycker att man ska hålla på och ångra saker, utan istället acceptera det som hänt, be om ursäkt till sig själv eller nån annan, och sedan lära sig av det. Låter kanske lite präktigt men man vinner så sjukt mycket på det. Det är vissa saker i mitt liv som jag har tänkt att "gud vad jag ångrar att jag gjorde så eller inte gjorde så" men vad tjänar det till egentligen när man inte kan göra något åt saken?

Jag tror att allt händer av en anledning, men att man ibland kan ha otur. Så jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva som jag ångrar :)





Sjuk...

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag är sjuk igen så har bara legat och sovit hela dagarna i stort sätt. Är helt död :( Därför har jag inte nåt roligt att skriva om och inte nå roliga bilder att lägga upp heller :( Hoppas verkligen jag blir bättre tills fredag, då är det ju nyår! Usch vad less jag blir om jag inte kan dra ut då...



Dag 18 – Min favoritfödelsedag.

Jag minns faktiskt inte nån födelsedag från när jag var liten, bara själva kalaset man hade. Men om jag måste säga en favoritfödelsedag de senaste åren så är det den när jag fyllde 15. Då hade vi typ "kalas" i lokalen med närmaste släkten med sån där buffe med massa frukt och bröd och rostbiff och sånt. Sen efter det så åkte jag, mamma, pappa och Joel och käkade på Cinque Trattoria :) Sen åkte jag och Joel hem till honom och hade myskväll också sov jag där. Det är typ den enda födelsedagen som jag minns exakt vad jag gjorde.

När det gäller födelsedagskalas när jag var liten så var min favorit ett kalas jag hade i lokalen när jag bodde på Smaragdvägen. Det blev jättelyckat och roligt och i slutet så dansade vi på borden haha :D också skulle vi plocka upp äpplen med munnen ur en skål med vatten också tröck vi ner Timmys huvud i skålen så han fick hela munnen full av äpplen och håret blev helt blött HAHAHAHA. Minns att det var skitkul och alla skrattade. Timmy med såklart :D







Jag och Sänabanäna

Här kommer en kärlekshälsning från mig till Sanna :D ♥






Mellandagsrea!!

Jaha, och vad var det för pluttstorm som var i Gävle idag då? Hahahha varnad blev man hit och dit men inte fan var det farligare än att man kunde beskriva det som snö och vind enligt mig iaf. Gick upp vid halv 8 nånting och redan då hade det lugnat ner sig från natten haha :D Aja..

Åkte med Sanna, Sofie och Ida till Köpis imorse så vi va där till 10. Först va de inge folk alls typ men sen vid halv 11 så small det till och det kom sjukt mkt folk ;o Jag brukar ha tur på mellandagsrean och hitta massa kläder, typ som förra året, då köpte jag 8 tröjor. Men i år hittade jag ingenting i stort sätt :S Efter 4 timmar hade jag bara köpt en halsduk och ett par örhängen. Men sen sista timmen innan vi åkte hem så köpte jag en jacka och en kofta med. Måste säga att jag blev besviken faktiskt, även om jag fyndade lite iaf. Trodde jag skulle hitta mer. Här är det jag köpte iaf :D




Skinnjacka med typ ull. Såååå mkt snyggare på! Halva priset så fick den för 300:-



Vanlig grå halsduk 39:-



Kofta 124:-



Örhängen 24:-


Alltid något?

Lot's of love



Julafton

Tänkte lägga in bilder på det jag fick igår, är supernöjd. Fick allt jag önskade mig iaf :D
Hade en väldigt bra jul, med massa släkt här. Synd att min faster inte kunde komma bara, tåget var iställt från stockholm och hon hade åkt ända från Qatar :( Jag mår mycket bättre nu iaf och hann få tillbaka aptiten tills igår, så jag fick i mig lite julmat. Tur det :D Nu blir det att tagga inför mellandagsrean, wooooho!

Bilder från dagen kommer sen!



Platt TV



Yogamatta, presentkort på Intersport och BikBok, örhängen,
Carolina Gynnings nya parfym, morgonrock
















Trög chey

Hahahah asså nu kanske jag är jättetrög men jag har tänkt på det här massor av gånger när jag duschat. Asså när jag ska luta huvet framåt och skölja ur balsamet så får jag nästan alltid vatten i näsan, och då nyser jag nästan varje gång :o Vafan då för?! Ofta man nyser av vatten i näsan liksom? Nu kanske jag är väääärldens blondaste människa som frågar det här men det stör mig som fan AHHAHAH.

Svara mig snela? :D




Hahahhaha

Asså jag har så tråkigt att jag sitter och kollar på trolltider! :D

Snacka om minnen, speciellt det där med solbaket. Tittade jämt på det när jag var liten, minns att jag ville vara som Dorabella ahhahahaha :D








Längtar!!

Åh vad jag längtar till Håkan 18 Mars! Perfekt att det är i Gävle ju. Har tittat på min och Marias biljett i flera veckor nu och bara längtat. Skumt egentligen att det är på Gasklockorna, men det kanske är för att Håkan upplevs bäst om man får stå!




Min älskling!! Han är skrämmande lik min farbror på den här bilden ;o

Håkan är bäst, fuck the rest. Så enkelt är det.




:(

Det känns lite tråkigt att jag inte har så många besökare, men man får väl vara glad för de få man har iaf! :) Är väl jag som inte länkar bloggen så ofta och sådär också, eller så kanske jag är helt ointressant fan vet jag haha ;)

Däremot skulle det vara kul men en kommentar lite då och då, för som det är nu så får jag typ 2 i månaden kanske? Lite småtråkigt, om man får kommentarer så vet man iaf att folk läser det man skriver och det är jättekul och uppskattas!

Förövrigt så är jag fortfarande helt död och har bara legat och vilat och druckit grönt te idag. Hoppas verkligen jag har fått tillbaka matlusten imorrn, har längtat efter julbord ju :(

Puss på er!




Dag 17 – Mitt favoritminne.

Oj, gud vad svårt! Men det måste vara när jag såg min syster Hannah för allra första gången. Jag visste inte att mamma hade kommit hem med henne redan, men hon ringde när jag var påväg hem från skolan och sa att de var hemma. Jag blev supernernös och det kändes jätteskumt att hon skulle vara där när jag kom hem. Jag skyndade mig hem och när jag kom in i vardagsrummet så var hon plötsligt där. Dagen innan hade hon ju legat i mammas mage, också helt plötsligt fanns hon där i mammas famn istället. Jättekonstig känsla!

Jag minns så tydligt första gången jag höll henne i min famn, och kände den där underbara bebislukten. Hon var så otroligt liten och ömtålig, det kändes som att hon skulle gå sönder nästan. Jag tyckte hon var det sötaste jag sett. Jag kände direkt att det här, det är MIN syster :)


Jag och Hannah när hon var en dag gammal :)




Just my luck

Har fått influensa såhär lagom till jul. SÄLLAAAAAAN!! Jag ska alltid bli sjuk när det händer något kul, och det vet de flesta som känner mig. Fyfan va less jag blir :( Feber, ont i ryggen som fan, illamående, huvudvärk.. AMAGAD kill me.

Känns ju sådär att jag gymmade tidigare idag också.. mådde bara lite illa då så tänkte att vafan. Men sen när jag hade sprungit typ 1 km kände jag att nåt inte stämde.. Inte helt ok att styrketräna med en sån infektion i kroppen och knappast att jogga.

Ska snart ta en kopp grönt te sen dröjer det nog inte länge förren jag kryper ner i sängen. Buhuu.. :(






Dag 16 – Min första kyss.

Min allra första kyss var väl med Robin Nylund när vi var små haha, men då var det bara puss. Den första "kyssen" däremot med tunga, var med Alexander som jag var tsm med när vi gick i tvåan. Hahaha, kommer ihåg att jag hade nå Snövit diadem som jag satte på mig, också lekte jag död. Då skulle han väcka mig till liv och kysste mig, också blev det att vi gjorde med tungan haha! Det ska börjas i tid ;)






Dag 15 – Mina drömmar.

Jag har faktiskt ganska många drömmar om min framtid. Tänkte göra en liten lista här med de som är viktigast för mig :)


♥ Ta körkort när jag är 18 
♥ Flytta till Göteborg efter studenten och gå en högskola där och utbilda mig till fotograf
♥ Resa till USA, Spanien, Grekland, Frankrike
♥ Gå någon form av stylist kurs
♥ Få jobb som fotograf, men vilken sort fotograf vet jag inte
♥ Jobba/Gå någon kurs utomlands ett tag
♥ Alltid hålla kontakten med nära släkt
♥ Gifta mig och skaffa familj
♥ Träffa min syster igen och lära känna den hon blivit
♥ Bli pensionär och skaffa en Golden Retriver :D

Jaaaaa det var väl ungefär det haha!




peace & love!



Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.

Var väääääldigt casual klädd idag hahaha :D Aja!




Leggings, H&M
Vanlig randig tröja, Gina Tricot
Ring, Accent




Min syster

Tänker på dig idag igen min lilla pinsessa. Jag saknar dig så otroligt mycket så du kan inte förstå. Jag blir så arg när jag tänker på allting som hände i somras... Hur du togs ifrån mig, långt långt bort. Jag vet att det är möjligt att ses, men vet även att det inte kommer ske på flera år. Min fina älskling, jag är så stolt över dig. Jag är så glad över att jag fick vara med och se dig växa upp de 10 första åren av ditt liv. Jag hoppas att jag har varit en bra förebild för dig och att du fortfarande minns mig för den jag är, och inte för vad någon hjärtlös människa har sagt. Jag älskar dig gumman, du är mitt eget kött och blod. Oavsett vart du är, så finns jag hos dig. Jag vakar över dig, precis som stjärnorna vi såg den där kvällen hemma hos dig, minns du? Åh, hur ska du någonsin förstå varför saker är som de är... kanske förstår du när du blir lite äldre. Jag ska göra allt jag kan för att förklara för dig. Du är värd allt fint i livet och jag hoppas att du finner det.

Jag älskar dig så mycket att hjärtat värker. Du finns i mitt hjärta föralltid Linnea Isabella Delin ♥ /Din syster
















When destiny calls you, you must be strong.
I may not be with you, but you got to hold on.








UPPHOVSRÄTT UPPHOVSRÄTT UPPHOVSRÄTT UPPHOVSRÄTT

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vi veeeeeeeeeeeeeeeeeeet ?!?!?!?!

Typ hundratjugoelfte uppgiften som är om nåt så värdelöst tråkigt som upphovsrätt. ENOUGH.



Dagens låt

öronorgasm.. ♥






Dag 13 – Den här veckan.

Asså jag skäms nästan för jag varit så dålig på att uppdatera de senaste dagarna haha! Och jag som sa att jag skulle bättra mig.. :( Är framme vid dag 13 nu iaf, kämpar på ;) tolkar rubriken som att jag ska berätta om min vecka, vilket är skitbra ju eftersom det är söndag idag.

Måndag: Var på syrrans lucia efter skolan, var väl sådär hahaha! Utomhus och grejer, jävla påhitt ;) Minns att jag kände mig väldigt hängig på kvällen så jag avbokade yogan och var hemma och vilade.




Tisdag: skulle träffa David egentligen men det blev inte så. Vad jag gjorde istället? Inte en aning.


Ondag: Hade bara matteprov i skolan så jag slutade efter det, kl 10. Då åkte jag hem och kollade lite andra avenyn, sen ner på stan ett tag. Senare på kvällen hade mamma julkonsert med sin kör i Soldatkyrkan så jag åkte dit med mormor och morfar, supermysigt! Hon spelade tvärflöjt också vilket hon inte gjort sen jag var liten, och det lät jättebra. Duktig hon :)


Torsdag: Minns att jag var typ döööööööööööd hela dagen. Blev tvungen att gå och köpa kaffe i skolan för att ens kunna hålla upp ögonen, och så trött brukar jag aldrig vara! Var väldigt arg också, fick sitta och räkna till 10 i huvet och andas lugnt för att inte slita huvet av min lärare.. :D Sen minns jag inte vad jag gjorde på kvällen så förmodligen ingenting!



Fredag: Hade projektarbete i skolan, sen idrott efter lunch. Efter idrotten drog jag och gymmade för första gången på 2 veckor, så gryyyymt skönt! Men jag lär mig aldrig att jag måste ta det lugnt första gången efter att jag varit sjuk, jag blir jämt så taggad och kör stenhårt :( Satt och skakade på bussen påväg hem, lite läskigt faktiskt. Sen när jag kom hem så käkade jag och duschade sen träffade jag hampi, väldigt trevligt :D


Lördag: På dagen träffade jag Jesper Davidsson för första gången på flera månader, väldigt kul att ses :) Först åkte vi och fikade på Waynes, sen åkte vi till Daniel en stund för att säga hej. Vi satt och kollade på Highschool Musical hahahah... Sen skjutsade Jesper hem mig och jag började fixa mig. Sen mötte jag Sanna på stan också gick vi till Jens, han och Robin skulle bjuda oss på middag. De hade gjort jättefint och fixat både förrätt och varmrätt, skitgulligt :D Tack för det! Sen åkte vi fyra hem till Kevin och var där och festade hela kvällen + natten. 

    
Malin och Sanna                               Kevin och Kangas                            Coolingen själv :D


Söndag: DÖD.




Dag 12 – I min handväska.

Nu bryter jag feminismens regler och visar vad jag har i min väska hahaha!
Men det här är inte allt jag brukar ha, det här är vad jag hade idag när jag inte skulle göra nåt speciellt alls.

Det jag i stort sätt alltid har med mig:

♥ Handsprit
♥ Handkräm
♥ Tampong
♥ Hårnålar
♥ Parfym
♥ En påse (varför har jag inte en aning om)
♥ Hörlurar till mobilen utifall ipoden skulle dö
♥ Lypsyl (ligger i jackan nu)
♥ Lås till skåpet på gymmet (ligger i jackan nu)
♥ Läppstift (ligger på toan nu) :D

SÅ JÄVLA INTRESSANT








Kärring!!

Hur kan man göra något sådant?!







Skolarbete

Tänkte bara visa vilka fina bilder jag gjorde på webbdesignen igår haahhaha! :D


Uppgift: Ta en greenscreen bild och sätt in en egen bakgrund



Uppgift: Ta en vanlig bild utan greenscreen och sätt in en ny bakgrund
(Den här bilden skulle vara på skoj först men blev ganska bra ändå, ser ut som han sitter där hahahaha :D fast orkade inte göra om ljus och sådär så det såg verkligare ut)



Uppgift: Gör om en bild, hur du gör är valfritt


haha ;)




Sååå min humor hahahah!

Jag DÖR :D







Tankar

Ibland undrar jag faktiskt vafan det är för fel på folk. Varför har alla sån storhets? Tycker många är rädda för att träffa nytt folk, och är alldeles för petiga för att jag ska palla med det. Jag har lärt mig att på något sätt kunna totalt stänga ute dryga människor. Finns det t.ex. en lärare eller nån i klassen som jag stör mig på så har jag lärt mig att totalt skita i den personen istället för att sitta och störa mig, det kunde jag inte göra förut.

Jag har lärt mig att se, se igenom falskhet. Lärt mig att läsa av folks kroppsspråk, miner, tonlägen, blickar, ansiktsuttryck. Jag har alltid varit bra på det, men nu är jag bättre än någonsin. Kanske för att jag varit med om mycket, kanske är det en naturbegåvning, vad vet jag. Om någon sitter och lovar saker, säger saker, som jag hört så många gånger förr så kan jag se den personen djupt i ögonen och tänka "fan vad du snackar skit, så jävla mycket skit". Men jag kan på samma sätt se en person djupt i ögonen och se att den personen talar sanning. Kanske borde jag läsa psykologi..? Hmm..

Jag känner att jag har blivit sjukt självständig, beroende av ingen alls. Jag fokuserar på mig själv, min träning och min familj. Jag känner själv hur otroligt mycket jag mognat de senaste månaderna. Folk i skolan ser mig nog som väldigt oseriös och sådär för att jag, Sanna, Annie och Matilda har så otroligt störd humor hahahhaha. Men när det gäller mina seriösa sidor så har det hänt nåt i hjärnan på mig. Jag känner behov av egen tid, av att se nya saker. Jag är ivrig att få ta körkort, resa, flytta hemifrån. Jag har mognat otroligt mycket på det sättet och tar tag i stort sätt ALLT som kommer i min väg. Jag känner mig inte rädd, känner att jag kan klara av allt bara jag vill. Jag tror på mig själv på riktigt för första gången i mitt liv.

Det är helt underbart att känna så. Det känns som "osäkra tonåren" är borta. Känner mig säker på vem jag är och vad jag vill. Orkar inte tänka så mycket på "undrar vad som händer om?" "tänk om det blir så om jag gör det" och sånt. Jag vill leva livet, för varför har jag annars fått det? Vill se saker, känner ett enormt behov av att resa just nu. Drömmer mig bort till typ USA flera gånger i veckan. Vill se London, Paris, Spanien, Miami, Kina, allt sånt!

Kanske är det på grund av allt det här som jag ibland kan bli frusterad över hur folk beter sig i min omgivning, för ibland går det inte att koppla bort. Kanske önskar jag att fler skulle mogna till lite, kanske känna lite som jag gör. Kanske gör många det redan, men det är inget jag märker av. Har liksom inte känt sammankoppling med någon på senaste tiden. Menar absolut inte att folk är omogna, för man kan vara mogen på många olika sätt. Och något som är moget för en person kanske inte är det för nån annan. När jag pratar om mogen just nu, så menar jag att jag mognat i hjärnan och blivit självständig.

FAITH, HOPE, LOVE
KEEP YOUR HEAD UP







Bebis Hannah!

Hittade en gammal video på Hannah från när hon var en liten plutt :D Åh tänk om hon ändå vore sådär gosig nu ;)


Titta vilken gofis!!






Dag 11 – Mina syskon.

Tänkte bara börja med att be om ursäkt för att jag inte lagt upp en sån här varje dag som jag borde, idag blir det "Dag 11" på typ dag 15 eller något sådant haha :D Så förlåt för det, men ibland har jag inte tid att sitta vid datorn på typ hela dagen. Och i skolan har jag inga roliga bilder och sånt.


Jag har iallfall 3 syskon. En storebror och två småsystrar :)

Kristoffer: Även känd som Dellan av hela mänskligheten haha. Mitt enda helsyskon eller vad det heter. Han är 20 år och bor hemma. Han har flyttat hemifrån ett antal gånger men nu bor han hemma igen. Är för tillfället arbetslös men söker arbete så gott han kan. När vi var små så bråkade vi jämt men hade samtidigt skitkul. Han är väldigt rädd om mig och ska jämt veta allt om vilka killar jag träffar hahah ^^ Även om vi inte umgås särskilt mycket längre så betyder han otroligt mycket för mig.

Du finns alltid för mig, älskar dig ♥




Linnea: Hon är min halvsyster, vi har bara samma pappa. Hon är 10 år och bor i Skåne med sin mamma och hennes sambo. Hon har bott i Gävle fram till i somras när de flyttade. Det var väldigt jobbigt för mig, men vi skickar brev till varandra och håller kontakten. Hon är väldigt mogen för sin ålder, ibland känns det som att hon är mer mogen än mig till och med. Hon är rolig och snäll, men kan vara vääärldens diva haha! Men jag älskar henne såklart ändå, min lilla gofia!




Hannah: Min andra lillasyster, vi är också halvsyskon men med samma mamma. Hon fyllde 2 år i september. Just nu är hon i trotsåldern och dryg som inåt jag vet inte vad. Just nu när jag skriver det här sitter hon och gråter krokodiltårar för jag tog en makaron av henne. Även fast jag frågade före och hon sa ja. Så jävla dryg hahaha! Men söt är hon, hopppas hon kommer ur den här drygåldern snart.








Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

Den här får faktiskt vänta lite haha, för kläderna jag hade på mig idag var cp tråkiga.
Har absolut inget intressant att skriva för jag är sjuk så vilar bara när jag kommer hem från skolan, sjukt tråkigt :( Tänker lägga in dagens låt iaf. Låten är gammal, men fortfarande lika skön. Det var en liten babian som skickade den till mig :D Sedan dess har jag lyssnat på den varje gång jag känt mig seg i huvet typ. Skitskönt!





Dag 9 – Min tro.

Här vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva. När det gäller religiös tro så har jag ingen, jag är ateist och har varit hela mitt liv. När jag var liten så provade jag på att sjunga i kyrkokör och sådär, men det var inget för mig märkte jag fort. Jag har alltid tyckt att det har varit lite väl präktigt att höra prästen prata om gud när man var i kyrkan med skolan på låg och mellanstadiet. Jag repekterar helt folk som har tro, och som är religiösa. Jag själv är det helt enkelt inte, och det är inget jag har valt utan jag tror jag föddes så. Man kan inte fejka en känsla av samband till nåt tycker jag. Jag tycker iallafall att kyrkor är grymt fina, men tycker inte så mycket om att vara i dem. Bara om det är lucia eller skolavslutning eller nåt sånt. Då kan det vara riktigt mysigt! :)

Däremot tror jag på andra saker, t.ex. så tror jag stenhårt på att allt händer av en anledning. Ända sedan jag började tänka så, så har jag haft en mycket positivare inställning till livet. Det är så mycket lättare att ta tag i svåra situationer om man tänker så, och även att komma över svåra saker.

Sedan tror jag på karma också, "what does around comes around". Jag tror att dåliga människor kommer få tillbaka för saker de gjort förr eller senare, även om dåliga saker händer bra människor också. Men det kallar jag istället otur. Inte slump, utan otur.



hade ingen passande bild till texten så fick bli en på ett litet mongo :D




Dag 8 – Ett ögonblick.

9/2-08

Ett ögonblick som jag aldrig kommer glömma är mammas bröllop. När hon stod där vid altaret, så lycklig och så otroligt fin. Jag kände mig så trygg med att hon stod där, jag visste att hon gjorde rätt sak, att det var på riktigt och föralltid. Jag var så stolt över henne och så glad för hennes skull. När de sedan dansade första dansen som gifta till en Phil Collins låt, då blev jag så rörd att jag började gråta hahaha!

Jag älskar min mamma mest av allt på denna jord, och är så otroligt stolt över henne på alla möjliga sätt och vis.








Dagens låt




"Du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar
Annars måste dina speglar va skeva för smala ting verkar bli breda
Å men jag vet det är inte konstigt att man tvekar
Ingen kan fly när idealen bara ekar
Kraven finns där vart man än vänder
Att du inte duger är signalerna dom sänder
Modetidningarna bara sprider trender
Som inte passar människan så folk mår sämre
Ändå undrar alla vad det är som händer
När vissa väljer svälten"




Dag 7 – Min bästa vän.

Min bästa vän i hela världen är Sanna Karlborg.

Vi gick i samma klass på Björsjö från trean till femman, men då pratade vi aldrig med varandra för vi umgicks med helt olika folk i klassen. Sen började båda vi på Engelska skolan i sexan och då hamnade vi också i samma klass. Då började vi umgås eftersom vi inte kände någon annan än varandra och Emelie i klassen. Sen slutade Sanna på engelska och började på Källmur i sjuan, men jag gick kvar på Engelska tills i mitten av åttan. Vi umgick lite i sjuan fast vi gick på olika skolor, men började umgås mycket i åttan. I början festade vi mest ihop men sen blev det att vi umgicks som vänner. När jag sedan bytte till Källmur också efter jul i åttan så hamnade vi i samma klass igen och det var då som vi blev riktigt nära vänner.

Nu går vi också i samma klass på JB och jag skulle inte kunna tänka mig en vardag utan henne. Det var absolut inte ett kompisval, utan båda ville söka IT-media ändå. Jag drog med henne på en sommarkurs som var på JB förut, och det var då hon också blev intresserad av media, jag var det redan innan det.

Hon finns alltid för mig, vad det än är. Vi är som systrar nästan och vårat humör smittar alltid av på varandra haha! Vi förstår alltid vad den andra menar, ibland utan att vi behöver säga nåt. Det kan räcka att vi ger varandra en blick så vet vi exakt haha :D Vi har sjukt roligt ihop, och har samma kassa humor. Och jag har alltid roligast när jag festar med henne.

I LOVE U BABE! ♥



Skulle dö för den här bruden!



Dag 6 – Min dag.

Jag tolkar "min dag" som att jag ska berätta vad jag gjort idag. Och då vill jag börja med att säga: SKÄRPNING JENNIFER!!

Efter en shoppingrunda med Sanna så hade jag två påsar med massa julklappar i. Sen drog jag till gymmet, och när jag skulle därifrån så var jag så stressad och tankspridd att jag glömde påsarna i omklädningsrummet!! :o Jag kom på det när jag klev av bussen hemma och fick panik och ringde dit direkt. Som tur är så hängde påsarna kvar därinne, trots att det var smockat med folk där när jag gick. Så TACK alla underbara människor som tränar där, stor kyss rätt på käften ska ni ha! Har glömt mina träningsskor där förut också men då var det inte heller någon som tog dom. Skrev en insändare till tidningen nyss för jag blev så glad haha! :D Hade aldrig haft råd att ersätta allt jag köpt.

Dagen började inte bäst heller. Började med att jag försov mig typ 40 min, så jag fick stressa som fan sen springa till bussen. Jag var bara 2 min sen, och ni som bor i södra Bomhus vet att bussen alltid är sen, men just idag så skulle den självklart vara i tid. Jag var max 5 meter från bussen, men då kollade busschauffören bara på mig och skakade på huvet och körde. Åh vad det kokade i mig! Som tur är så kom det en till buss nästan direkt efter, så jag vet inte om den första var en tidigare buss som var väldigt sen.

När jag väl kom fram till skolan iaf så hade jag matte hela förmiddagen, sen slutade vi och jag och Sanna åkte till stan.

Inte helt min dag, eller vad tycker ni?





RSS 2.0