tråååkigt

jag är verkligen hur rastlös som helst när jag inte har någon skola eller nåt jobb att gå till. jag gillar att vara igång hela dagen, inte sitta och leta efter nåt att hitta på. jag borde iofs städa mitt rum men jag orkar verkligen inte :( skönt att det är lite svalare ute och blåser idag. både igår och i förrgår vare så sjukt varmt att jag höll på att avlida, är skitjobbigt när man ska sova ju!

aja, tänkte dra ner till gymmet snart och springa lite på löpbandet, sen styrketräna i typ 45 min kanske. får se vad som händer mot kvällen.





i'm back!

har inte bloggat på.. ja jag vet inte hur länge! men idag kände jag för att kanske börja blogga igen :) sitter i sängen och är skitnervös inför att få hem brevet.. det är ju idag vi får veta om vi kom in på det gymnasieprogram som vi sökte! jag tror jag kommer in eftersom mina poäng låg ganska långt över medel, men man är ju ändå orolig liksom.

jag har börjat kolla på de allra äldsta avsnitten av andra avenyn, de som finns på youtube. har kollat från början och är på avsnitt 19 nu. mkt man har glömt faktiskt, men jag minns jossan och håkon och det. aja, nu ska jag dra ett till avsnitt och sen börja fixa mig och bege mig till stan.



RSS 2.0