p.s!

glömde skriva att jag ska försöka fixa ett videoinlägg den här veckan!
men förvänta er inte att jag ska sitta och snacka med mig själv för det kommer inte ske ;)


studiebidrag!!!

idag har jag äntligen fått studiebidrag! :D därför tänkte jag spendera lite pengar på kläder, smink och annat onödigt som tjejer behöver. herregud vad förvirrande allt var på jobbet igår, det var så mycket information att ta in. men det var jättekul! bara jag får i ordning allt i huvet om erbjudanden hit och dit så blir det nog super. ska dit på tisdag igen och skriva på papper och sånt, sen är jag en anställd på ringbolaget :) lite kul när man ringer runt till folk och får höra alla möjliga konstiga dialekter haha!

idag har jag bara varit i skolan, hade mediekunskap och engelska. var på biblioteket hela förmiddagen på mediekunskapen. var väl.. sådär kul haha ;) kom hem runt kvart i 4 också har jag bara tagit det lugnt sedan dess. har inte kunnat göra det på hela veckan så det var riktigt skönt. bara sitter här i soffan och myser med mjukisbyxor och en latte! egentligen får inte jag dricka kaffe för min magkatarr men det orkar jag inte bry mig om längre för det är för gott :D

imorrn blir det fest iaf, tagga!

   

dagens låt:



=D

jobbintervjun gick jättebra! jag ska dit redan nu ikväll igen. blir nog inge jobba än, utan nu ska jag lära mig alla grunder och allt sånt. ska gå till bussen om 5 min. blir nog där från 5-9. kanske hinner blogga när jag kommer hem ;) pusspuss


one tree hill ♥



people always leave

godmorgon!

har sovmorgon idag, skönt :) har bara datorkunskap idag, sen slutar jag och ska dra och gymma. körde första gympasset på 2 veckor igår bara för jag varit förkyld. så jääävla skönt! efter jag har gymmat idag så har jag inte en aning om vad jag ska göra faktiskt :) blir väl att ta det lugnt antar jag. imorrn ska jag på jobbintervju, spännande ;) kommer säkert bli skitnervös haha.. men det går säkert bra! hoppas jag inte får blackout bara. de typ "vem är du?" och jag typ "öööh :|" hahahha :D nejmen nu ska jag gå och fixa mig och sådär, sedan sno ihop nån lätt lunch. bloggar mera efter gymmet! pusspuss

dagens låt:



färga håret..?

kolla vilket fint hår jag hade precis innan sommarlovet!! sen var jag så mkt på brämmen att det blektes som fan så nu har jag typ mellanbrunt igen, ungefär som min naturliga hårfärg :( funderar på att färga det igen. ska iaf klippa mig snart, mitt hår känns så tråkigt..

mörkbrunt eller som jag har nu? :)





dagens låt!




så jääävla skön låt. älskar den!
"we don't sleep when the sun goes down, we don't waste no precious time"



omg..

usch, ingen lyckad utekväll igår..

idag har jag iaf bara tagit det lugnt och kollat på film och sådär. sen åkte jag till min moster för det var släktkalas typ. hade sån jävla otur för det fanns smörgåstårta (som jag älskar) men så var den full med tonfisk som jag hatar haha!

snart ska jag iväg och sola iaf, sen ska jag ta mig en lång dusch och ha en vitlersmask i ansiktet ;)

xoxo





löööördag!

när jag vaknade för inte så länge sen så såg jag direkt att det spöregnade, fyfan :( ett stort grått moln över hela himlen. men det stoppar inte mig haha! ska till stan med sanna om ungefär en timme och kolla på massa kläder. snart får jag studiebidrag, äntligen..! helt sjukt att jag inte fått pengar sen i juni. så den 30 blir det shoppa loss, bland annat så ska jag köpa en present till sanna för hon har fyllt år :D men hur som haver så ska jag på nå släktkalas vid 5. efter det blir det utgång :D det behöver jag efter denna långa vecka.





jag just nu, ser ut som ett lik i denna camen haha ;)



världens bästa

jag har sagt det förr och jag säger det igen.. det här är det bästa jag någonsin sett. har kollat på det här klippet typ en miljon gånger. helt sjukt duktiga!



kom på att...

...det snart är halloween ju! :o polis ska jag vara hahahah :D ville bara säga det hihi

igår sov bebis hos mig, mysigt. vi kollade på det regnar köttbullar, hahahaha vi vart jättehungriga av den filmen! det började med att det regnade cheeseburgare. också tog dom värsta tuggan och båda samtidigt typ "FU :O:O:O" HAHAHHA. imorse när jag vaknade var jag heeeelt död! har varit det hela dagen också. pallrade mig iväg till skolan iaf och hade medieproduktion fram till lunch. sen åkte jag hem och bara tog det lugnt. blir nog en lugn kväll för mig ikväll. är helt slut, vetefan varför :o men imorrn blir det fest iaf :D skönt med helg!

pusspuss!



bakgrundsbild.. ;)

asså hur jävla snygg är inte den här bilden på min älskling?! har den som bakgrundsbild på min skoldator, kan knappt koncentrera mig på lektionerna (a)
GRRRRRRRRRRRRRRRRRR
blicken! <3


skulään

sitter i skolan nu och har webbdesign. idag har vi som uppgift att göra en temahemsida, och jag och sanna gör en om rihanna :) det ska vara klart om 20 min så nu lär vi skynda oss hihi! pusspuss


slappsöndag

usch vad jag inte tkr om söndagar :( man bara segar hela dagen och tänker på att det är skola dagen efter. idag ska jag iaf på ett sånt där smink & hudvårds party hos min moster med massa folk. det kommer vara massa marja entrich produkter :D sen efter det ska jag med mamma till vallokalen.. fast jag får ju inte rösta än :( aja, ha en riktigt slapp söndag så hörs vi sen!





film mys

nu ska jag krypa ner i soffan med mamma och kolla på film. hade lovat henne så vad gör man inte liksom :* blir hjärtchips och cola light, yummie :D vi ska antingen se i love you phillip morris eller the invention of lying. har sett i love you phillip morris förr men jag fattade typ inget då och halvkollade, så ger den nog ett nytt försök. ha en trevlig kväll partypeople!
                      




dagens låt




sååå skön och rätt ibland. precis så kan de kännas

!

NÄ NU JÄVLAR SKA JAG BÖRJA BLOGGA! skäll på mig annars hihi! :D

idag hade vi släktkalas för min pappa, bror och syster för alla 3 fyller år i september. plus att sanna gör det med så förstår ni hur körigt jag har det med presenter i september haha?! tur iaf att man kan köpa tsm med mamma till pappa och brorsan, då brukar det inte bli så dyrt ;) mamma bakade massor. 2 olika sorters småkakor, en chokladkaka och bullar. sen idag så gjorde jag tårtorna, skitgrymma blev dem!


kakorna ;)


mina snygga tårtor!







RSS 2.0