glömde

jag glömde ju skriva om vad jag och filip gjorde igår =D det vart inte att vi var med varandra hela dagen som det var tänkt, för han lära iväg. men sen på kvällen så kom han lagom till melodifestivalen så vi kolla på de =) sen hade vi mys med ljus, chips, choklad och cola och kollade på rat race. tröttnar aldrig på den filmen haha! sen kollade vi på sydney white också. sen låg vi och pratade jättelänge så klockan hann bli halv 4 ungefär. gissa om vi är trötta idag!

jag tänkte ta ett kort på dagens outfit igår också, men precis då så tappade jag kameran så den började dampa haha =D jag har fixat den nu iaf, men tänkte lägga in kortet jag knäppte igår för det vart så konstigt haha!



mästerfotografen jennifer!

jag hade iaf gråa leopard leggings från JC,
svart tunika med "rivet" på armarna från MQ
och ett midjeskärp från h&m =)
synd att det inte syns bara ;)


OS..?

hahaha, är det bara jag som inte kollar på os? :o jag har verkligen noll koll på vad det är för idrotter som är med där. har uppfattat typ skidåkning.. konståkning.. hockey.. gymnastik? ahhaah. men jag tkr det är fullkomligt värdelöst att kolla på. hockey duger väl, men jag tkr det är överdrivet att det är en sån jäkla hysterik över os. hörde att melodifestivalen hade ändrat manus till att säga de viktigaste grejerna när det inte var nåt viktigt på os (tvåan) för då visste de att folk skulle kolla på melodifestivalen. hahah, hur sjukt är inte det? visst, jag gillar sport och förstår att folk kollar på det. men jag tkr det blir för mkt bråk och sånt. känns som att det skadar mer än härdar liksom. och det är farligt för idottarna ibland med ju, som när anja föll. riktigt läskigt tkr jag :o

aja, har uppfattat att det är sista dagen på det idag iaf, skönt =D liksom, de slutade ju visa andra avenyn bara för os =( OCH JUSTE, denna veckan är det ju premiär för desperate housewives, grey's anatomy och cougar town! wooooohohooh

är taggad som fan inför helgen iaf! folkaaan, be there!





turdag

enligt frida tidningen är det min turdag idag =D vilket inte låter helt omöjligt eftersom jag älskar lördagar och dessutom ska vara med älsklii idag. just nu sitter jag och lockar håret, usch va tråkigt det är. tar sån jäkla tid ;o när man är van vid att platta det så känns det som en evighet att locka det! haha, aja. jag har inte en aning om vad vi ska göra idag, tror vi skulle hem till hans mamma iaf =) sen får vi se vart dagen bär oss!




=D

allt är bara så otroligt bra just nu! svävar på moln känns det som (a)
är så jävla kär att jag håller på att dö! filip velevski andersson iluuu
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

gbg!

åh, jag längtar tillbaka till mitt göteborg. längesen jag va där nu, sommaren 2008 var senast. jag har alltid haft en sån enorm kärlek för götet. jag har släkt där, så vi va där lite då och då när jag var liten. ända sen dess har jag alltid vetat att det är där jag kommer hamna. ingen kan stoppa mig, efter studenten drar jag dit för att stanna! jag minns när jag var där sist, det var när jag träffade julia. när vi skiljdes åt utanför liseberg så skulle jag gå och möta mamma och pappa, och medan jag gick där ensam längs gatan så bara.. njöt jag. jag minns att jag tog ett djupt andetag och bara andades in hela göteborg. det är så otroligt fint där.. havet och alla avenyer. även fast det till ytan är sveriges största stad (har jag hört) så är det ändå ett helt annat tempo där än i stockholm. där känner jag mig stressad även fast jag har flera timmar på mig att gå runt och strosa, pga att alla flänger runt överallt och det känns bara som ett stort kaos. men så är det inte alls i götet tycker jag. det känns mkt mera avslappnat, det är som en helt annan miljö. plus att jag älskar göteborgare, så jävla sköna är de tkr jag! både dialekten och sättet de är på. nä usch vad jag saknar göteborg, jag längtar otroligt mkt tills jag äntligen är där!

I ♥ GÖTEBORG









african destiny

idag va vi på konsert med klassen, de va typ afrikansk musik
de sa åt alla att dansa, också springer några killar framför scenen och dansar som fan :o
så jävla härliga att jag lära filma! =D
i början ser man inte så mkt, men kolla 0:45, då rusar de tillbaka hahahaha


syskon ♥

syskor är fan det bästa som finns, tycker synd om de som inte har några. (fast nyss fick jag världens jävla damp på min brorsa för han ska alltid äta upp min mat utan att fråga!!! :@ gaaaaah)

haha. men syskon finns alltid där, oavsett vad ♥




hannah!

..

what would u think of me now, so lucky, so strong, so proud?

~♥~

"come josephine in my flying machine, going up she goes, up she goes.."

sitter och tittar på en av de finaste scenerna jag sett i en film. jag har sett titanic minst 100 gånger, men jag tröttnar aldrig. speciellt när den här scenen kommer så sitter jag blixtstilla, knäpptyst och bara tittar. så jävla fint att man inte hittar några ord..



alla ♥ dag!

jag hade världens mysigaste alla hjärtans dag med älsklii igår :$

när jag kom hem till honom så hade han fixat jättemysigt med ljus och godis och grejer, sötnosen. han fick en chokladask av mig och jag fick en jättefin ros av honom =) sedan låg vi bara och myste till halv 6 ungefär, då åkte vi iväg till stan för vi skulle på "farsan" på bio. det är många recensenter (?) som har skrivit att den är dålig, den fick typ 2/5 i betyg av dem. men jag tkr att den va hur bra som helst! den va såklart rolig, som de andra filmerna av fares. men den va liksom charmig, man blev lite smått berörd av den faktiskt. för mig får den nog 4/5! =D

iaf, sen åkte vi tillbaka till filip och gjorde en jättegod smoothie och kollade på en annan del av köping. båda var trötta så vi låg och bara höll om varandra och myste tills jag skulle hem runt halv 11. vääärldens mysigaste dag!

tack för allt gubben, älskar dig så sjukt mkt ♥






lyckad kväll!

kvällen igår var väldigt lyckad, fest i folkan =) knäppte dock bara fula bilder så tänker bara lägga ut 2 st haha! ikväll blire iaf fest igen, fast i sätra. har inget vettigt att skriva idag, så ni får väl helt enkelt kolla på de 2 bilder jag vågar lägga ut ;)


 





gamla bilder!

har suttit och kollat på lite gamla bilder så tänkte bjuda på några =D enjöj!



amanda och jag



julia, amanda och jag



jag och jenny



hannes och jag



petra och jag ;)



hahaha amanda och jag!



brorsan, jag och carro



jag och sanna



jag på mammas bröllop =)



jag, bratblicken ;) älskar bilden!



jag och alicia






min håkan

jag kan aldrig någonsin beskriva min kärlek till håkan i ord. jag kan inte komma på nåt som är bättre än håkan georg hellström en sommarkväll. jag blir som en helt annan person, i en helt annan värld, håkanvärlden. jag kliver in, och när jag väl är där inne så kan inget få mig därifrån. då existerar bara håkan. underbara underbara håkan. jag minns när jag fångade rosen. håkan du kastade den, jag såg vart den var påväg, och det såg även tjejen bredvid mig. rätt mot oss kom den. båda tänkte samma tanke, gav varandra en snabb blick. men jag var snabbare. jag tog sats, och hoppade så högt jag bara kunde. jag fångade rosen i luften. rosen jag fick av håkan. herregud va töntigt det låter att man blir helt tagen av att fånga en liten ros. men det var ju han som kastade den. den hänger på väggen bredvid min enorma håkan affisch.

igår klev jag in i håkanvärlden. jag kollade på videon från peace&love med fullskärm och var helt borta. svarade inte när någon skrev på msn eller någon skickade sms. det var jag och håkan igår. ibland blir det så, ibland så bara måste man. då finns det ingen annan än håkan som duger. sedan körde jag igenom 2 album. det är som den bästa trösten som finns i hela världen. tänk om han visste, vilket hopp och vilken tröst han ger vissa människor, bara genom att finnas. genom att skriva ner de fantastiska rader han har i hjärnan. genom att stå på scenen under solnedgången en sommarkväll och bara låta folk älska livet. jag sluter mina ögon, låter öronen fokusera. jag älskar det jag hör, jag ryser i hela kroppen. sedan öppnar jag ögonen och älskar det jag ser. min underbara jävla håkan <3 fan va jag älskar dig, kan du förstå det?






minns ni? :D

minns ni den här underbara reklamen?! :D



syster ♥

nu blir det ett sånt inlägg där jag bara behöver skriva av mig. fick reda på för någon dag sedan att min 10-åriga lillasyster ska flytta till skåne. vi är halvsyskon och har samma pappa, och ingen av oss bor hos honom. så hon ska flytta dit med sin mamma och hennes sambo. när jag hörde det så visste jag inte alls hur jag skulle reagera. min syster, mitt allt, mitt eget kött och blod. hennes mamma sa "du kan väl åka och hälsa på?" men det är väl inte så bara? tänk er själva, först ta tåget till arlanda alldeles ensam, sedan virra runt där och försöka komma på rätt plan. jag har noll lokalsinne. sedan sitta på ett flygplan långt bort i helvetet (och biljetten är inte billig). och sedan måste jag vara där i flera dagar. kanske blir lite jobbigt i längden eftersom hon bara är 10 år. jag tkr det räcker att ses som vi gjort hittills, över en dag. det blir för mkt annars. och så kan man inte direkt göra, flyga till skåne över dagen bara..

i förrgår drömde jag att alla jag står nära flyttade ifrån mig bara för att jag tänkte på att linnea ska flytta. så då började jag köpa en massa djur i drömmen för att fylla upp tomrummet, jag va helt förstörd. sjuk dröm. men den kanske försökte säga mig nånting. kanske att jag är rädd att bli lämnad ensam, kanske att jag mår sämre över linneas kommande flytt än jag trodde. sedan igår så bröt jag helt plötsligt ihop när jag tänkte på linnea. jag vågar inte ringa henne, jag vet inte vad jag ska säga. är rädd för att jag ska börja gråta när jag hör hennes röst. och vad säger man till någon som man vet att man kommer leva utan i fleraflera år? de kommer inte flytta förren i sommar ungefär, men jag går redan runt och tänker på det varje dag och vet inte riktigt hur jag ska hantera det. hur ska jag kunna träffa henne nu utan att bli ledsen och tänka att jag inte kommer få träffa henne mera sen? jättejobbigt är det..

linnea isabella delin, jag kommer alltid att älska dig min lilla prinsessa ♥
kan inte förklara med ord hur ledsen jag är över att saker är som de är.

 


torra läppar?

är du som jag och får torra läppar på vintern? då har jag ett superbra tips till dig! :D

3 steg för silkeslena läppar:

1.
ta en tandborste och blöt den med lite vatten, "peela" sedan bort det torra på läpparna genom att gnussa med tandborsten både rakt över läppen och uppifrån&ner. om borsten blir torr, ha på lite mer vatten. det är vanligt att det börjar dunka i läpparna, det är blodcirkulationen som går igång så det är ingen fara =)

2. ta en ganska "hård" handduk och gnugga lite mot läpparna. avsluta med att dra handduken över läpparna som om du skulle torka rent munnen.

3. på med lypsyl! läpparna kommer vara superlena det lovar jag ;)

det är väldigt viktigt att inte dra bort lös hud på läpparna om du är torr, då blir det bara värre och det gör ont!



tänkte även dela med mig av min hemlighet för att få fin färg på läpparna utan läppstift =)

♥ börja med att göra de 3 stegen för lena läppar, så du inte är torr när du börjar.

♥ ta sedan på concealer på läpparna, jag använder h&ms. var inte rädd att ta mycket för att du tror att det kommer se "fjortis" ut, för det gör det inte sen när du är klar. men överdriv inte, det ska vara måttligt, så att läpparna får en ljusare färg.

♥ ta sedan ett läppglans med mycket rosa färg i, jag använder loréal paris glam shine 6Hr i färgen "always pink" nr 102 =) ha på ganska mycket läppglans så det inte syns att du haft concealer på läpparna.

♥ ta sedan en bit toapapper och bit i det så att du får bort överflödigt läppglans.

♥ woila! det ser ut som att du har ett glansigt ganska ljust läppstift på dig!





:D

bli medlem på bloglovin så kan du bevaka bloggar och se när de blir uppdaterade! =)

Följ min blogg med bloglovin




myskväll ist

det blev ingen fest, för alla är på den nya krogen, solo =( så det blev en mysig hemmakväll med mamma och melodifestivalen istället. skitkonstigt att den där rödhåriga tjejen inte ens gick till andra chansen, tkr hon va rättså bra :o fast helt rätt att salem al fakir gick vidare, skitfin låt =) har dragit på mig min myströja, ett par sköna leggings och tofflor. enkelt och jätteskönt när man bara ska sitta och glo på tv. tröjan jag har på mig nu är min favorit myströja och är från h&m =) mysig va?! tofflorna är också från h&m, 99:- om jag inte minns fel. och kolla vilken söt ring jag köpte på bikbok igår! 40:- bara =)

   


hej igen!

jag har haft en massa för mig de senaste dagarna så jag har inte varit inne på datorn över huvudtaget och därför inte bloggat, sry =) är lite trött idag, har börjat få sömnproblem men vet inte varför. tror jag drömmer en massa =( ikväll blire iaf fest, förmodligen i stigslund. igår var det vanlig dag i skolan bara, sen drog jag och sanna till stan och kollade lite. hittade en sjukt snygg trench coat på h&m som jag funderar på att köpa. svart med leopardmönster inuti ;> sen skulle vi på möte med kaskito egentligen men det blev så sent så jag hann inte, eftersom jag ville hinna åka hem till filip innan han åkte till luleå. han är där på slutspel nu, hoppas det går bra!

just nu sitter jag och lyssnar på en gammal men jättemysig låt som jag inte lyssnat på på väldigt länge.

Daniel Powter - Bad Day =) fortfarande lika mysig!



pusspuss!

RSS 2.0