minnen!

sitter och lyssnar på massa 90-tals musik. snacka om minnen från när man var liten! ;o tiden då man lyssande på aqua och a-teens hahahah! love it ♥









bästa vännen i hela världen, utan tvekan! love u bitch



lite shopping med pappa ba ;)



vad tycks? ;)



dagens låt

fyfan vad fin den här låten och videon är! helt sjukt :o






:(

åkte hem efter lunch idag för min mage blev bara ännu värre. sen höll det i sig hela dagen fast jag vilade så gick inte ens att åka iväg på bio, mådde as illa :( så det har blivit att mysa hemma framför idol istället. hoppas verkligen att jag mår bättre imorrn när vi ska ut.. fan halloween och allting ju :D fast jag har en väldig förmåga att alltid bli sjuk när man ska göra något kul.

hahaha sitter och kollar på gamla bilder på min bilddagbok, hittade en bild som är från lite mer än ett år sedan, när jag var typ blond. känns som hundra år sen!





biofredag

sitter i skolan nu och har medieproduktion :) vi har precis gått igenom våra 3bilds serier som vi gjorde förra veckan hahahaha. vi har idrott efter lunch men jag måste nog hem för har fortfarande ont i magen sen igår.. när min mage dampat och jag tränat ändå så har jag mått sjukt dåligt. ska hem och vila iaf och hoppas att det går över tills ikväll, för då ska jag och pappa gå på bio :D mysigt! vi ska se "hämnden" med sveriges kanske snyggaste skådespelare. åh nej, jag klagar då fan inte ;) sen ska vi nog köpa med oss pizza eller nåt sånt hem och mysa framför tvn. skönt faktiskt med en kväll hemma för imorrn blir det utgång!








trött jag blir!!

asså jag drack ett sketet glas apelsinjuice hemma hos annie, också hade jag kramper i magen resten av kvällen :s har en rätt intensiv stressmage/magkatarr. får damp på att jag inte kan äta vad jag vill när jag vill bara för den här skitmagen. blir så less för jag har ont i magen nästan dygnet runt och det gör mig sjukt trött både psykiskt och fysiskt. har varit och tagit blodprov och allt sånt men det fanns inget att göra åt saken förutom att äta rätt 5 ggr om dagen och vila massa. jävla problem det här :(





dagens låt





hm..

nu är designen annorlunda iaf. inte färdigt än dock, vet inte riktigt om jag är nöjd med min header. sen ska jag ändra massa annat smått med :) ska försöka hinna med att fixa det imorrn när jag kommer hem. bakgrunden har drygat sjukt mycket med mig, tack liz för hjälpen!



ny design på g!

har börjat bli jättetrött på min superrosa design haha :D har försökt fixa en någolunda snygg header idag men det har väl gått sådär om jag ska vara ärlig. men tänkte bara säga det iaf att det är på g! så om nån går in på min blogg idag så kommer det nog fortfarande vara helt knas med allting haha



herregud

det är sjukt vad alla stora bloggar har gått till överdrift. okej med töntigt bloggbråk som kanske inte ens är på riktigt, men att lägga ut hela sitt privatliv..? alla vet ju att paulina var otrogen mot hugo. visst det var självklart fel men den stackarens liv är ju typ förstört nu bara för att jocke la ut den där videon ;o tycker man ska hålla sånt ifrån bloggen.. klart hon skulle ha berättat det själv men vad blir bättre av att hela sverige vet och skriver att hon är äcklig? hon hade mått tillräckligt dåligt ändå bara av att berätta det för honom. sjukt onödigt alltihop. det är såna här stunder man får lust att sluta läsa bloggar över huvudtaget för det är så otrolig tragiskt och patetiskt :( så tråkigt.. bloggar ska vara roliga och intressanta att läsa, inte få en att undra vart världen är påväg!



löööördag

var ut igår så har varit helt slut idag haha. vaknade och märkte att jag hade en stor jävla bula bredvid knät, vetefan hur den kom dit hahah. idag har jag iaf bara varit i köpis och letat vinterjacka med mamma och pappa. hittade en direkt :D det blev en svart helly hansen, superskön. sen fikade vi lite på stan och åkte hem. snart ska jag iväg till annie och ha myskväll :)



jag och annie igår ;D



toooorsdag

usch, torsdagar är verkligen jobbigaste dagen, då har vi mediekunskap och engelska :( men jag fick en jävla massa gjort idag iaf så det känns skönt. efter skolan har jag bara tagit det lugnt. jag och mamma ska iväg på step snart :) hahahha väldigt ointressant dag så finns inte så mycket att säga. imorrn har vi iaf sovmorgon, börjar efter lunch. superskönt! aja, slänger in en dagens låt så hörs vi sen :*





titta vad jag hitta!

här har ni pluttjennifer ;)






















snö?

som alla gävlebor redan vet så snöade det idag i typ en hel halvtimme, och det var riktig snö också hahha :D så jävla tragiskt. men det är säkert bara nåt som drog förbi tror jag.

är hemma idag iaf, jag hade feber och mådde jättekonstigt igår kväll så det kändes lika bra. hade ändå bara matte på förmiddagen och jag hade gjort lite av det redan så det går fort att ta igen :) fast egentligen så hatar jag att vara hemma, blir så rastlös. jag har precis tagit en långdusch iaf, superskönt! nu ska jag lägga på en ansiktsmask och kolla på några avsnitt av one tree hill ;)



dagens låt


jaha..

hittade en paparazzi bild från när jag och baby var ute på en shoppingrunda.. :o




HAHAHAHAAHAHHAA! http://faceinhole.com




hårfärgen!

här kommer en lite halvtaskig bild på hur håret blev. haha :D





finare/fulare än innan? :)



håkan

nu sitter jag och lyssnar igenom håkans nya skiva som jag fick hem i brevlådan igår. egentligen skulle jag fått den den 13, alltså dagen den släpptes. men den var försenad :( aja nu har jag den iaf. jag tycker det är tråkigt att det bara var 11 låtar på skivan. några av dom tyckte jag inte om faktiskt, men vissa är bra. min favoritlåt på skivan är nog "jag vet vilken dy hon varit i" :). om jag ska vara ärlig så hoppades jag faktiskt på lite annorlunda låtar, men ja, håkan är alltid håkan så jag älskar det oavsett.







nu...

...är jag mörkbrun hårig igen ;)

bild på det kommer sen för har ingen bra nu hehe



hahahhaha!

åkte skridskor på idrotten igår, jag var typ sämst hahaha. här får ni se hur bra det gick för min kära vän mohamed!







minns det som igår...

när jag satt bänkad framför tvn och såg det här. så jävla bra!






ny kategori!

inte för att jag använder mina kategorier så mycket men, nu har jag iaf en ny kategori som heter "dagens låt". bra va? :D det är när jag lägger in ett inlägg med bara en låt som jag kommer använda den kategorin. det är ju bra om man har brist på musik ;)



dagens låt







den sjukaste sidan som finns...

ni har säkert provat det här förr, men jag får damp på den här sidan! så stört att oavsett vem jag tänker på så blir det rätt. det är den här "anden" ni vet som vet vilken kändis det är man tänker på. helt sjukt är det :o prova ni som inte har gjort det!

http://en.akinator.com/






tips!

tänkte bara tipsa om världens bästa deo som jag använder :D "neutral deo roll on" heter den. jag köper den på ica maxi, vet inga fler ställen där den finns. den slår lätt alla andra deo som jag testat, och jag har testat nästan alla kända märken, liksom nivea och alla såna. den jag har är utan alkohol och parfym, vilket är super när man rakar/vaxar sig under armarna. speciellt om man vaxar sig som jag gör :) jag kan till och med ha på den här deon precis efter att jag vaxat och det blir inte irriterat alls! den håller verkligen hela dagen, även fast jag tränar. galet bra! såhär ser den ut:






träning!

bloggade inget igår för jag hade typ världens sämsta dag..! fanns verkligen inget intressant att skriva om gårdagen så den skiter vi i ;)

jag är redan uppe iaf, har ätit en rejäl frukost för jag och mamma ska iväg på afro dans om en timme. fick i mig både crunchy, skinkmacka och en kaffe latte hahahaha :D fint de. så nu är jag laddad och klar. senare idag har jag inte en aning om vad jag ska göra. måste vara barnvakt ikväll iaf, på den lördag! </3 aja, vad gör man inte för sin underbara familj.. :D pusspuss





dagens låt



akustisk version av "between the minds" av jack savoretti :)

friluftsdag..

det var ju jättekul med friluftsdag idag i regnet hehe.. vi va i hemlingby. jag hade på mig leggings med mjukisbyxor över, tjocktröja, vindjacka, halsduk, mössa och vantar hahahah ändå frös jag ihjäl. ringde mormor så hon kom och hämtade mig redan kl 10 hahaha (a) jennifer + skogen + regn = NEJ. ett under att jag ens åkte dit. hahaha. sen satt jag bara hos mormor och myste i soffan med filt, myskläder, tofflor och en stor kopp te. låter lite bättre än att bygga vindskydd i skogen med blöta pinnar va? ;)



jag hemma hos mormor hihi


grattis mig själv!

idag är det världens coolaste dag, nämligen min namnsdag! fettfett :D hahahaha

igår lyckades jag äntligen sälja på jobbet, superskönt! ska jobba ikväll med :) är redan hemma för vi hade bara matteprov på morgonen sen slutade vi. det gick faktiskt jättebra. när jag kom hem så kollade jag på desperate housewives, äntligen har det börjat igen :D fick spela in det för jag hinner inte se det pga jobbet. sen nu sitter jag och kollar på tyra banks show, ska väl snart käka lite lunch. sen ska jag bara ta det lugnt fram till att jag måste iväg till jobbet, börjar kl 5 :)

idag känner jag för att lägga in en gilla/ogilla lista. enjoy ;)





höstkläder. jag tycker det är snyggast kläder på hösten. massor av snygga kappor, stövlar, halsdukar, stickade tröjor osv. tycker det är en jättemysig årstid :) fast november är jobbig tycker jag, då är det bara mörkt och tråkigt, ni vet när man bara väntar på snön? men oktober är bäst.

jobba. jag förstår mig inte på folk som inte jobbar. då menar jag självklart vuxna. vissa kan ju inte jobba, men jag menar de som liksom bara sitter hemma och i stort sätt lever på bidrag. jag fungerar inte om jag inte får göra nåt på dagarna! jag höll verkligen på att dö på sommarlovet. därför är det perfekt för mig nu att gå i skolan varje dag plus jobba 2 dagar i veckan. det är världens bästa känsla att känna att man är igång och gör nytta!

one tree hill "skivorna". många som kollar på one tree hill vet säkert att det finns som "samlingsskivor", eller vad man ska kalla det, till några av säsongerna som innehåller låtar som varit med i serien under säsongen. det är verkligen superbra skivor! jag har alla på min ipod och det är världens bästa låtar.

kommentarer. jag brukar inte få så mycket kommentarer men jag vill gärna ha. fast så klart snälla ;) jag vet inte vem det var som kommenterade för nån vecka sen, men det var nån som peppade mig att börja blogga igen. skrev nånting i stil med "börja blogga igen, det var så kul att läsa din blogg förut när du uppdaterade så mycket". just då satt jag faktiskt och funderade på att börja blogga igen. bara en sån liten kommentar gjorde att jag faktiskt bestämde mig för det. skitkul är det! även om man kollar på statistiken så får man för sig att ingen läser om man aldrig får kommentarer :)

mc trenden. älskar den trenden som är just nu. skinntights, linnen och tröjor med "mc tryck" (ungefär som den jag köpte i helgen), massa olika skinnjackor osv. skitsnyggt :D



när folk inte har converse men ändå säger "mina converse". har man t.ex. ett par vita typ tennisskor (eller vilken färg man nu än har) som ser ut som converse så äre det man har, inte converse. har man converse så har man, annars inte haha! annars kan man ju lika gärna köpa en random dunjacka och säga "min canada goose". det är absolut inget fel med att ha billigare märken men tycker inte man ska säga converse om det inte är det :o det är en annan sak att säga converse för att förklara för nån annan vilken sorts sko man har köpt, men det är irriterande om nån säger typ "titta, alla vi sex har converse hahah" också är det bara 2 som har det.

♥ överdriften av "svenska hollywood fruar". jag tycker att originalet är skitkul, med anna anka och dom :D men sen nu finns det svenska new york fruar, skånska fruar osv..? enough is enough :)

kläder som "luddar". t.ex så hittade jag en jättefin stickad kofta på bikbok i helgen men bara av att jag tog i den så vart hela min ärm på tröjan luddig. så är det ju helt värdelöst att använda ändå :( går ju inte att tvätta såna kläder heller, då blir hela tvättmaskinen full att ludd!




seeegt...

sitter i skolan nu, världens segaste lektion. har datakunskap nu och vi gör i stort sätt ingenting. ska förbereda en presentation som vi ska ha på mediekunskapen på fredag men ingen i min grupp orkar jobba hah :D så blir väl att sitta här till halv 4, sen stressa hem och slänga i mig nåt att äta. har ungefär 15-20 min på mig innan jag lär gå till bussen igen och dra iväg till jobbet. stress! men det är det värt. jag har inget språk efter lunch imorrn iaf så då har jag hela eftermiddagen på mig att ta det lugnt innan jag lär iväg till jobbet. skönt det iaf :)

menmen, nu ska jag väl gå tillbaka till att inte göra nånting ;)



saknar er!



skin skin...

...som den sol du är! kommer ni ihåg den låten? sitter och lyssnar på den nu. hade totalt glömt bort att den fanns. lyssnade jämt på den typ sommaren 2007 :D jag tycker att det kan vara skitmysigt att sitta och lyssna på massa gamla låtar ibland! har inte haft en intressant dag alls så därför jag lägger jag in en "just nu vill jag" :)





♥ ha carolina gynnings nya parfym! herre min gud vad gott den luktar. passion heter den. have 2 have!

♥ få allt att funka bra på mitt jobb. vill lära mig på riktigt allt om alla erbjudanden och börja sälja bra. vill verkligen utvecklas och se vad jag går för

♥ färga mitt hår! har tid på drottningsalongen nästa fredag :D

♥ träffa nya människor. vill hitta nån person som ger mig lite energi för just nu är vardagen sjukt långsam

♥ skaffa mig en helt ny garderob haha! typ rynkar på näsan om jag tar upp nåt ur min garderob. enligt mig är allting för fult, för gammalt, för kallt, för varmt hahaha. jävla problem alltså!

♥ åka utomlands och bli riktigt brun! solar solarium en gång i veckan redan men det tar ju sån tid att bli brun.. plus att det vore grymt skönt att få lite semester. även fast vi bara gått i skolan i typ en månad haha (a)



lite shopping

var som sagt till köpis idag. men som vanligt när man har pengar så hittar man inte ett skit :( jag hittade bara en t-shirt ett linne och 2 par trosor. menmen, bättre än ingenting ;) hittade ett par SKITSNYGGA jeans på carlings men de fanns bara i strl 29 och uppåt. lagomt kul!

t-shirt: bikbok 149:-
linne: bikbok 79:- (rea)
trosor: gina tricot 59:-/st












kvällsbloggning

har inte orkat blogga idag under dagen för jag har varit helt död. typ en timme innan jag skulle dra iväg igår kväll så märkte jag att jag hade feber haha. men jag åkte och festade ändå haha :D därför så mår jag lite som jag förtjänar idag. har inga bilder från igår för min mobilkamera suger apa. har bara nån mörk skitful video på mig och annie som jag absolut inte tänker lägga ut hahahahah!

har iallafall bara tagit det lugnt hela dagen idag, har faktiskt inte ens varit ute. vaknade typ vid 12, då käkade jag lite frukost och kollade på kungarna av tylösand haha. egentligen tycker jag att det är ett vidrigt program men man vill ändå se. kollade på några avsnitt av one tree hill också sen tog jag mig en lååång och skön dusch. hade hårinpackning och ansiktsmask och grejer, guldvärt en sån här dag! imorrn ska jag och mamma iväg och handla lite kläder, nu när jag äntligen fått pengar :) sen nu i veckan ska jag boka tid för klippning och färgning på drottningsalongen.. taggad som fan, mitt hår är helt tråkigt nu ju :D

det var väl allt jag hade att säga om min "intressanta" dag haha..
här kommer dagens låt iaf:



"a split second of doubt, then I kiss you baby"...




hahahah!

kolla vilket fult videoklipp jag hittade från när vi gick på källmur :D
jag och sanna som fightas ;) viktor pausade typ hela tiden därför den är så ful hahah




RSS 2.0