!!

kolla vad jag kan göra med min vänstra axel!! hjälp?! :|


ahhahaha!

blinnnnng


snyggingar!

tips!

hejhej =)

tänkte bara tipsa om ett jättebra torrschampoo som jag använder. fast jag antar att ni som använder torrschampoo också använder samma märke.. jag använder iaf proffs =) såhär ser den ut:



som ni kanske vet så är det bäst för håret om man bara tvättar det 2-3 ggr i veckan, eftersom schampoo sliter på håret. håret (eller hårrötterna?) är så smart att det faktiskt vet hur många dagar det har på sig att tillverka fett innan det blir tvättat igen. och brukar man tvätta håret varje dag, så vet faktiskt håret det och börjar producera fett nästan direkt. men om man däremot tvättar det var tredje dag så tar det längre tid innan håret blir fett. visst låter det konstigt? men så är det faktiskt! visst kan det kännas äckligt att tvätta håret så sällan, men bara för att man inte ska duscha håret så betyder ju inte det att man inte kan duscha kroppen? det gör jag varje dag! förut tvättade jag håret varannan dag, men nu har jag tvättat det var tredje dag i ungefär ett halvår och jag känner verkligen skillnad på hur fort det blir fett. fast jag tycker ändå att det känns fett tredje dagen, så då använder jag proffs torrschampoo. jag har knäppt lite bilder på hur mitt hår ser ut den tredje dagen efter att jag har tuperat det litegrann och haft på torrschampoo. something like this:






fint va? =) fast däremot tkr jag att det kan kännas lite fett när man tar i det, så jag brukar alltid sätta upp håret den tredje dagen. men det ser inte alls lika fett ut som det gör innan. det fungerar superbra!


ta hand om erat hår!



hmm..?

jag var i köpis i söndags och fyndade massa =D hittade ett par skitsnygga klackskor på skohuset för bara 200! det va nå kampanjpris, sånt gillar vi (Y) sen hittade jag 2 blusar, en för 99 och en för bara 49.. rea =D men jag har vääärsta beslutsångesten om jag ska köpa den där jeansklänningen på gina för 200. tror ni att det kommer bli en så pass bra sommar i år att man hinner använda den mkt? hmhm.. måste spara pengar också, eftersom jag inte får nå pengar nu i sommar om jag inte jobbar =( det är iaf den här klänningen jag menar:




köpa lr inte köpa.. det är frågan



bobby's?

nån som har provat bobby's produkter och vet om dom är bra? =)





fika snart

sitter hemma och väntar på att erik ska sluta, för vi ska till stan och fika. förmodligen på coffehouse =) slutade jättetidigt idag så jag har typ bara suttit och kollat runt på kläder och sådär för att få tiden att gå. jag hittade ett par skitsnygga skor på skopunktens hemsida som jag tänkte kolla på i valbo på söndag!





grrrr! 349:-


hörs senare :*



söndag

jag vill inte lägga ut bilderna jag knäppte i fredags eftersom vem som helst kan gå in och kolla och sådär.. men de finns på facebook =) det var kul iaf! synd att det kom massa drygt folk och skulle förstöra bara.. men såna finns överallt.

igår hade mamma 40års fest. det var väl trevligt =D sen på kvällen kom filip och överraskade mig! mamma med förresten, för han hade köpt present till henne.
aaaaaw.. är han inte världens gulligaste? (a)

idag har jag inte gjort mkt alls. gått på promenad med mamma och hannah. vi ska snart köpa sallad från pizzahouse, gud va gott! älskar ost och skinksallad <3

slänger in en dagens look också =)




allt från gina faktiskt haha!



LADY GAGA!

den 8 maj ska jag se lady gaga i globeeeen =D=D

det ska bli sjukt intressant att se vad hon kommer ha på sig..


oj!

nu har det gått jättelång tid sen jag bloggade sist, en vecka ungefär. förlåt för det =( men jag har legat och haft magsjuka, så har inte varit särskilt pigg på att ens röra mig. jag har faktiskt aldrig haft magsjuka förut, jag har bara haft hög feber och spytt av det några dagar. men aldrig magsjuka. min lillasyster hannah har börjat på dagis nu så hon drar hem enmassa olika sjukdomar, skitjobbigt är det. hoppas det bara är så nu i början.. blir så irriterad på föräldrar som lämnar tillbaka barnen för tidigt på dagis så de smittar andra! så onödigt..

jag funderar på att kanske gå till skolan imorrn iaf, annars gör jag det på fredag =) då ska jag äntligen få träffa min älskling! vi ska på stan och leta lite kläder till honom, och jag ska försöka hitta en present till mamma som fyller 40 på lördag. sen på fredag kväll ska jag till carros fest, hon fyllde 20 igår. kommer säkert bli skitkul! lägger in bilder sen om jag knäpper några. brukar ta med mig kameran men glömmer oftast att knäppa bilder.. onödigt, kan tyckas haha ;)

men gud va fint väder det är ute idag! solen skiner och snön smälter från vårat tak, det ramlar ner massa hela tiden och jag håller på att skita på mig för det låter jättehögt haha =D åh jag blir så glad när jag tittar ut och ser solen. nu kommer jag äntligen kunna använda min nya trenchcoat. jag är på jättebra humör idag, det blir inte så mkt bättre än såhär! =)






RSS 2.0