bästisdag!

åh, jag älskar att vara med sanna. fan va jag älskar dig bruden! u rock my world <3 spelar ingen roll alls vad vi gör, räcker med att vi bara sitter rätt uppochner och glor på tv så har vi ändå as kul och skrattar hur mkt som helst! va en typisk sån dag idag, vi bara satt hos henne och kolla på tv, men hade hur kul som helst ändå :D sen mötte vi fredrica och felicia, men då skulle jag precis iväg och gymma så hann bara träffa dom en snabbis. va skitskönt att gymma idag, kändes bra. sen när jag kom hem så hade mamma köpt en ost & skinksallad till mig, woooho! så sjuuukt gott, och perfekt efter man har tränat. sen kollade jag på grey's anatomy & fråga olle. sen tog jag mig en låååång och härlig dusch! nu sitter jag här och har fortfarande en turban på huvet typ 1½ timme senare haha. men ska sova nu :) pusspuss!


 


ge mig!


godmorgon :)

fyfan va skönt det är med lov! vaknade nu för inte så länge sen, man sover ju typ 12 timmar nu när man är ledig! fast man sover bort dagen, vilket kanske inte är lika bra, menmen. idag lär jag åka ner på stan en snabbis för att köpa nytt smink, och fyfan, det är inte billigt med sånt skit :( kommer bränna några hundralappar. sen ska jag till aberg och träffa thobias :) sen får vi se om jag ska på ki boxen ikväll, känner mig lite seg idag. men nu ska jag väl käka nån typ av brunch, haha. puss!



tillbaka igen! :D

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen! dels för att andreas har varit skitgullig och hjälp mig lite med kodningen, och dels för att jag känner att jag vill ta tag i det här nu och verkligen börja skriva :) det är faktiskt hur skönt som helst att skriva av sig! har känt mig hängig idag, väldigt illamående.. tror det är för att jag sovit för lite. gick och la mig runt 5 igår. får se till att sova bättre idag. imorrn ska jag träffa thobias, fyfan va jag har längtat! :D sen på kvällen ska jag förmodligen på ki box. nå mer än så vet jag inte. har mest suttit och redigerat bilder idag, gjorde bla den här.

aja, puss :)


RSS 2.0