Dag 5 – Vad är kärlek.

Oj, vilken svår.. ;o

Jag tror att kärlek innebär olika saker för olika personer. För mig innebär kärlek främst min familj, om jag har en pojkvän, mina vänner och saker jag brinner för. Om någon frågar "hur går det med kärleken då?" så börjar jag självklart inte rabbla upp hur min familj mår, då svarar jag hur det går med pojkvännen eller hur det går som singel. Så just den sortens kärlek är väl den första man tänker på egentligen. Men är den kärleken störst bara för det? Det tror jag faktiskt inte, men den kan vara väldigt mäktig. Kärleken till familjen och om jag har pojkvän är den som påverkar mig mest, som får mig att må både bäst och sämst.

Vad än kärlek är för dig, och hur hopplös den än kan kännas, så är den något värdefullt och fint.


Hm, dugligt svar? :D





Dag 4 – Det här åt jag idag.

senil som jag är så kom jag bara ihåg att fota en enda sak jag åt idag hahahah :D bättre än inget alls?!


fullkorns pasta med kycklingsallad, salsasås och vatten hahaha! ;)





hahahahaha minnen!!

:D






Dag 3 – Mina föräldrar.

Mamma. Min mamma heter Anna-Karin och är 40 år. Hon är typ 1.65 och väldigt lik mig både i kroppen och i sättet. Hon är världens bästa och har typ aldrig någonsin skämt ut mig haha :o förutom när hon rapar skithögt när jag har folk hos mig, men det brukar hon be om ursäkt för ;) Hon jobbar som civilingenjör och sjunger i kör en gång i veckan.

Pappa. Min pappa heter Patrik och är 41 år. Han är ganska blyg och tillbakadragen, men kan samtidigt vara en riktig retsticka. Han älskar allt som är friterat typ. Har varit duktig på att springa förut men sen fick han problem med benhinnorna så nu för tiden är han lite latare :D Han spelar trummor i en symfoniorkester en gång i veckan och är också civilingenjör.

Jag älskar er ♥





hahahha skitful bild på mig!



Dag 2 – Min första kärlek.

Min allra första "kärlek" var Robin Nylund hahaha :D jag var 5 år och han var 6! Brorsan säger att vi sprang mellan våra hus och pussades och grejer hahaha. Minns att jag stod med honom när han skulle kissa ute mellan några hus HAHA!

Min första riktiga kärlek däremot som jag hade mitt första seriösa förhållande med var Erik. Vi var tsm i ett halvår. Hur det blev i slutet mellan oss behöver vi definitivt inte prata om, men innan det var det jättebra mellan oss vad jag minns. Inte för att jag kommer ihåg så mycket från när vi var tsm, det är ju faktiskt 2½ år sedan. Men vet att jag var väldigt kär iaf. Den personen jag sa "jag älskar dig" till och kände att jag verkligen menade det för första gången, var däremot Joel.

That's about it :D






Dag 1 – Presentera mig själv.

Jag heter Jennifer Delin och bor i Gävle. Jag går IT-media på John Bauer, första året. Jag bor i södra Bomhus och har gjort det typ hela mitt liv, förutom de 3-4 år jag bodde i Sörby. Jag bor med min mamma, pappa, storebror och lillasyster. Jag har en till syster med, men hon bor i Skåne.

När jag inte är i skolan så tränar jag för det mesta, på Friskis. Det blir väl mest gym, ungefär 3-4 gånger i veckan, men går även på yoga en gång i veckan och ibland på ki box, cirkelfys, aerobics eller step. Jag skulle inte klara mig utan min träning, känner abstinens om jag inte varit på gymmet på en dag. Därför är det viktigt för mig att folk i min omgivning förstår och respekterar den tid jag väljer att lägga ner på träningen eftersom det är viktigt för mig.

Jag har underbara vänner, verkligen, men träffar dem inte så ofta på grund av träningen. Men på helgerna försöker jag hinna med så mycket som möjligt så jag tränar isånnafall bara på söndag kväll. Min bästa vän är helt klart Sanna, underbarare och stördare brud får man leta länge efter :D

Vad kan man säga mer..? Hahah vet inte ens om nån kommer orka läsa det här. Jag älskar att fota, och vill bli fotograf. Men jag har ingen systemkamera så  blir väl inte att jag fotar så ofta som jag skulle vilja. Känner mig inte direkt taggad på att dra ut och fota med en digitalkamera haha! Iallafall inte min...

De viktigaste personerna i mitt liv är helt klart min familj och mina närmaste vänner. Min bästa vän i hela världen förutom Sanna är min morfar. Jag skulle aldrig klara av att förlora honom!

Nu orkar jag inte skriva mera, satsade verkligen på det här hahaha ;) Nu ska jag börja ladda upp inför ki box!






lista!

jag hittade en rolig lista på http://lindablom.se på saker man kunde skriva om varje dag på bloggen. perfekt för mig eftersom jag har bloggtorka så det skriker om det haha! :) ska försöka uppdatera varje dag och skriva om nya saker. här är listan:

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.



måndag

ny vecka nu då.. sjukt pigg :D:D:D eller inte. var helt död när jag vaknade imorse haha! men jag pallrade mig upp till skolan ändå. hade webbdesign och svenska, sen drog jag och gymmade som vanligt. har haft problem med mina benhinnor och har inte kunnat springa, men nu börjar det ordna upp sig så det är skönt! lär dock gå powerwalk i typ 10 min innan det är lugnt att börja springa haha. sen har jag bara degat på soffan och kollat på biggest loser. nu ska jag gå och duscha och ta en kopp te, sen blire hopp i säng haha!




saknar dig gumman! ♥



de har gjort det igen!



<3



äntligen fredag!

ikväll kör vi!







dagens låt

sitter och lyssnar på en massa gammal musik. jag är en sån som förknippar musik med massor av minnen, jag minns det mesta genom musik :) inte för att jag har något speciellt minne till den här låten, men tycker fortfarande att den är sjukt fin och jag älskar videon.





hp

slutade efter lunch igår, så jag åkte hem och vilade och bara tog det lugnt. senare vid 5 tiden så mötte jag mamma utanför coffee lounge, också gick vi in och käkade sallad. jag tog en avokadosallad, sjukt gott :) sen gick vi vidare till bion, vi skulle såklart på harry potter. vi har som en tradition att vi alltid går på premiären haha, lite småmysigt :D två tjejer bredvid oss började gråta och blev helt hysteriska när filmen började hahahaha! vad det gäller filmen så tyckte jag att den var bra, men inte mer än så. jag har läst den sista boken så jag vet hur allt slutar, men jag tror att dödsrelikerna är svår att fatta för dom som inte läst boken. det är en massa smådetaljer och namn att hålla reda på :) men hur som haver så var det mysigt!

kom hem ungefär 9 och då var jag helt död efter att ha suttit i mörkret i typ 2½ timme haha! så jag gjorde mig i ordning och somnade direkt. sköönt!

haha förresten, nån som hörde när paul i vakna med the voice sa att harry skulle förlora oskulden i filmen? :o jag hörde det och trodde han var seriös, men han måste ha skämtat för det gjorde han ju inte alls det haha!





världen från mitt fönster








sjukt fint! =)



?!

här kommer en dagens outfit! alla ba woooooot :D




hahahaahhahaha



13/11

var en riktig hurtbulle och gick upp halv 10 imorse. käkade lite gröt och en macka och drog sedan till gymmet med pappa :) sjukt härlig start på bästa veckodagen. den nya delen av gymmet invigdes på friskis idag. jag var knappt inne där, men det såg inte ut att vara så mycket alls. fast boxbollen såg intressant ut ;)

iaf så tränade vi i 2 timmar, sen åkte vi och hämtade farmor och åkte hem till oss. sen käkade vi lite lunch och nu ska jag hoppa in i duschen. idag blir det att leka min babe, och ikväll blir det utgång :D





schnygg chey

hittade en fin bild ;)






plugg

idag fick vi sluta efter lunch, läraren var borta så vi fick ha studietid. och det kan man lika gärna göra hemma så alla drog typ :) när jag kom hem så kollade jag iaf på biggest looser och one tree hill, blev inte så jättepeppad på att börja göra skolarbete direkt när jag kom hem haha. men det tänkte jag ta tag i nu! har en idrottsuppgift att göra, typ personligt träningsprogram med bilder och massa sånt skit. inte svårt men orkar inte ta tag i det hehe. aja, senare ska jag och mamma åka och gymma och efter det sola. imorrn blir det att träffa bästa anders :D det var längesen nu!

bra musik gör skolarbete hundra ggr lättare! ÄLSKAR linkin parks nya singel
de var stört bra när de sjöng den här låten på mtv music awards ;o
önskar jag kunde säga detsamma om katy perrys framträdande...







i skolan

sitter i skolan nu och har programhantering. vi håller på i adobe illustrator och ska göra om vägskyltar hahaha :D den här har jag gjort än så länge:



varning för fisk! HAHAHA



bio

det blev aldrig bio förra helgen när vi skulle på hämnden, för jag blev sjuk. så vi gick idag istället :D och jääävlar vilken bra film! lätt värt det att se den. plus att man fick sitta och titta på persbrandt i 2 timmar, mums :D

har varit superskönt med lov nu, har verkligen vilat ut mig och fått sovit ordentligt. jag brukar ganska lätt bli uttråkad på lov, men det har jag inte varit alls det här lovet. det har bara varit skönt :) nu är sannababe hemma från spanien också så får äntligen träffa henne i skolan imorrn.

imorrn blir det att åka direkt till ett efterlängtat gym efter skolan :D är så sjukt dålig på att komma iväg när jag har lov..



 



speechless

vissa dagar tar skiten över, hur mycket man än försöker ignorera det och vara glad. vissa dagar kan man knappt tänka. idag är en sån dag. det räcker nu, snälla. inget mera skit nu så blir det bra. det bara räcker med skit.

skulle inte klara mig igenom de dåliga dagarna utan musik. ibland låter jag bara tystnaden vara tystnad, och fyller den med musik istället.

och jag älskar fortfarande den här akustiska versionen av "when you were young" med the killers.





if you're playing with fire, you're gonna get burned

har absolut ingenting att säga just nu.. så det får bli en låt.





h3h3h3h3

FETT COOL BILD JAG KNÄPPTE PÅ MIG IDAAAAAAAHHHHH : pPPpp

skulle bara visa ena tröjan jag köpte igår :D inte för man ser så bra menmen



tihi



uppsala

lära gå upp astidigt idag bara för jag och annie skulle med tåget till uppsala och shoppa :D vi bestämde det typ 1 i natt hahaha. fick bara sova till 9 idag :( det var iaf vääärldens härligaste höstväder i gävle, men det lära vi åka ifrån.. var framme i uppsala typ halv 1, då gick vi direkt till coffeehouse by george och käkade lunch. var ju.. sådär kan man säga. skitdyrt var det och maten var knappt god. dåligt griniga b-rudar som gick därifrån kan man säga haha ;) sen hittade vi alla butiker iaf, fick med mig 2 tröjor hem. alltid något :) var där till typ halv 7 sen fick vi skjuts hem av annies pappa. då åkte jag hem till sanna och sofie och kollade på beck, riktig myspys dag :*




hehe...



RSS 2.0