varför jag nästan aldrig bloggar

de få personer som faktiskt läser min blogg undrar säkert varför jag ens har en blogg när jag nästan aldrig uppdaterar. men det är för att jag är inte ute efter att ha en stor blogg, det är inte därför jag har den. det låter kanske konstigt, men jag är inte ute efter att en massa folk ska läsa min blogg. självklart blir jag glad om folk gör det, men det är inte det jag är ute efter. jag har den för att få skriva av mig när jag behöver det, och det tkr jag inte att man kan göra på tex bdb där alla kollar. det är skönt att veta att man har en blogg där man ändå kan skriva när man än känner för det, även om det går lång tid emellan. sen varierar sig det där också, ibland uppdaterar jag väldigt ofta och ibland kan det gå flera veckor emellan. det är speciellt när jag känner att jag inte har nåt vettigt att skriva som jag inte bloggar. jag har inte så mkt nöje med att sitta och skriva vad jag har på mig, utan mer om mina tankar och sådär. visst har jag lagt ut "dagens outfit" bilder men det är inte så ofta. sen är det så att jag spenderar väldigt mkt tid på gymmet och sådär, jag har knappat suttit vid datorn över huvudtaget. jag känner att det finns bättre saker jag måste göra. sen vill jag inte lägga ut bilder från fester osv, just pga att precis alla kan se dem och det vill jag inte. men tack ni som läser lite då och då iaf, jag ska försöka bättra mig =)


vilka bloggar läser jag?

många av mina kompisar brukar fråga mig vilka kända bloggar jag läser osv. det är faktiskt inte så många. förut läste jag bara dessies blogg, det har jag gjort i ungefär ett år. så det är väl den jag kan mest om.
sen började sanna snacka så mkt om kissies bröstoperation, så då gick jag in och kollade lite på bilder och sådär. då blev det att jag började läsa den med. fast jag gillar inte riktigt kissie.. men hon har en bra blogg iaf och uppdaterar as ofta.
och nu sen en vecka tillbaka ungefär läser jag paows blogg också. har upptäckt att hon iaf har nåt att komma med liksom. hon skriver sjukt bra texter, speciellt det inlägget som hette "lev inte för att äta, ät för att leva" lr nåt sånt =). gillar hennes personlighet.

sen läser jag faktiskt inga fler. har kollat igenom blondinbellas blogg en endaste gång och tyckte den va så tråkig att jag höll på att dö. fokis har jag väl läst nån gång, kenzas med. men jag läser inga av dem vanligen =) den blogg jag kollar först är oftast dessies iaf, på grund av att jag läst den så länge. fast på senaste tiden tkr jag att hon haft sjukt dålig uppdatering och nästan bara lagt in festbilder. tkr sånt börjar bli tråkigt, alla bloggare verkar tro att det är en tävling om vem som festar mest.. jag tror fler än jag vill se lite mer personliga inlägg =)

and that's about it ;>



3 månader =)

idag är firar jag och min baby att vi varit tsm i 3 månader! hihi älskar dig :*



RSS 2.0